Vi har nu sålt Vackra Hem, men jag har bilderna kvar från butiken.

torsdag 23 april 2009

Vårmässa - oj vad roligt!!!

Vi blev uppringda och fick erbjudandet att vara med på Vårmässan. Man skulle skapa en kalas-oas med miljöer i temat "nytänkande inspiration till sommarens kalas/party/fest". Fyra butiker ska inreda små rum i sin egen stil.

Vi tackade ja och det ångrar vi inte. Det har varit så fantastiskt roligt att förbereda sig och tänka ut hur vi skulle vilja ha det. Nu ikväll har vi varit där och gjort iordning "vår lilla oas".

Så här blev resultatet.

Vi får se vad besökarna tycker. Alla får rösta på den kalas-oas de gillar mest och få chansen att vinna ett presentkort på 1 000 kr.


Oavsett hur det går, så har vi tyckt att det varit fantastiskt roligt och inspirerande. Besök Vårmässan och titta på de spännande och fina kalas-oaserna.Ha det så bra och många vårhälsningar från Kerstin

13 kommentarer:

mammigranten sa...

Åh vad fint ni gjort!
Vackert!!

Les Cotrions sa...

ohhh what a beauty you show us! Nice place with marvellous things and enchanting atmosphere!
Wish you a sunny week end!
Vale

~Peos liv och drömmar~ sa...

Vad fint ni gjort.
Ha en bra dag och helg.
Kram Carina

Jessica sa...

oj vad fint tyvärr kan jag inte komma på vår mässan även om jag hade velat det men min mamma ska dit och jag får leva på hennes uppmålning av vår mässan men ditt inslAG ÄR EN FRÖJD FÖR ÖGAT.
Ska snart upp på ikea och kommer nog ta en sväng tilldin affär, var till fredrik och michaeal igår som har flyttat hit till hudik och det var verkligen ett vill ha begär man kände då man var där. ha det bra kram jessica

Liten Bod sa...

Åh så fint! Jag håller tummarna för er! Nu ska jag till Sundsvall med jobbet 6-7 maj, och sen på bröllop den 8:e augusti. Det vore väl sjutton om jag inte hinner slinka in hos er någon av gångerna! Kram, Tina

Designe sa...

Åh va roligt och vilken inbjudande och fin monter! Verkligen inspirerande! Hoppas mässan gick bra och att många nya kunder hittat till er! Ha en fin valborg! Kram :)

n o r d i n g å r d e n sa...

Ja tack, där vill jag gärna sitta och kalasa!! Så himla fint ni gjort, hemstrevligt och smakfullt!!! Hoppas ni vinner! Mari.

Designe sa...

Hej! Ja, nu längtar man efter lite värme så man kan sitta ute och mysa och göra utflykter!:) Det var längesen jag var till Sundvall oxå..var på besök hos kompisar i Bergsåker men hann aldrig in till stan..det får bli framöver!
Ha det så bra! Kram :)

Frida sa...

Å, så fina inredningssaker ni har! Vill ha!!

Glitter och Marsipan sa...

Hej Kerstin.Oj,vad länge sen det var som jag kikade in hos dej.
Det är ju lika fint och trevligt som alltid.
Så vackert ni har gjort till vårmässan,bara en massa underbara saker,som man skulle viljas ha.
Hoppas att du får en fin dag.
Må så gott
kram Anette

Himlarum sa...

Åh, så roligt med vårmässa! Visst är det inspirerande att få tänka i tema!
Ni har gjort så fiiiint!

Kram
Ann-Helen

Graciela Fumasoni sa...

HELLO/HOLA! YOUR BLOG IS BEAUTIFUL! UN SALUDO DESDE BS.AS. GRACIELA

n o r d i n g å r d e n sa...

Hallå hallå, hoppas allt är ok och att du ite lagt ned bloggen? Fina annonser ser jag att ni har i olika magasin i af! Ha en fortsatt skön sommar. Mari.