Vi har nu sålt Vackra Hem, men jag har bilderna kvar från butiken.

onsdag 9 april 2008

I butiken

Att krusa örngottsbanden brukar jag alltid ta mig tid till för det blir så fint. För övrigt är jag lat med att stryka. Brukar ta en heldag med strykningen och samtidigt lyssna på någon bra talbok. Nu har jag också hittat en krustång till butiken.

11 kommentarer:

n o r d i n g å r d e n sa...

Så flitig du är som krusar banden men så fint det blev! Läckert i baljan nedan med, redet, äggen och förgät mej ej... Grattis till lilla goa Lotta, ett år och en dag: ) Klart man ska äta ur fina skålen på bordet då! Ha en bra onsdag! Mari.

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Tänk så vackert det var i linneskåpen förr i tiden! Nymanglade doftande lakan och örngott med krusade band...härligt ljuvligt!
Men så verkar ju du ha det också!
Kram
marie

Liten Bod sa...

Så fint arrangemang med tången! Jag hade nog aldrig sett ett krusat örngottsband förrän jag vann ett fint gammalt örngott på Tradera. Man har ju hört talas om att de gjorde det förr, men då hade jag tänkt mig att de vek det i kanske centimeterdjupa veck, inte så smått som det här var. Fint blir det i alla fall! Kram,Tina

Hem och Lycka sa...

Vad härligt med krusade band.. Vackert dessutom! kram!

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Å såå vackert!!!!!Som från en svunnen tid ju!!!!Mysig blogg du har!!

~~* W I T H ♥ L O V E *~~
Millan

LantlivsAnette sa...

Åhh så fint..jag har aldrig krusat några band..men fint blir det..
Kram Anette

Designe sa...

Åh vilken fin vårplantering i inlägget nedan! Härligt!

Så vackra saker på bilden här!..wow, så fint att krusa att krusa banden! Så fint täcke eller va det är under där i rosa!
Jag är oxå lat när det gäller strykning, stryker nästan aldrig kläder! Vår tvättmaskin centrifugerar lite halvdåligt så när man hänger upp kläderna hänger de till sig! :) Ha en bra dag! Kram

Husbilsresan sa...

Hej och tack för din fina kommentar inne hos mej.Javisst påminner våra katter om varandra...med det karakteristiska M:et i pannan =)Undrar om dina är lika knasiga som mina?
Fina saker du visar från butiken.Häftigt med en "bandkrusare"...eller vad det heter.Jag håller med dej om att det inte är så kul att stryka....men dessvärre nödvändigt ibland.Jag brukar titta på tv samtidigt.
Ha det så gott!
Kram/Gunn

Glitter och Marsipan sa...

Men åå,vilken fin blogg du har.Vilken tur att jag hittade hit(via en doft av danmark.
Vilka underbara bilder du visar.
Örngott med krusade band,det ser man inte ofta.
Handledsvärmarna i tidigare inlägg är så fina.Säljer du sådana?
Ha det gott
/Anette

Fröken Glamborg sa...

Vilken underart romantisk bild...så vackert!! Krusa banden...det har jag aldrig tänkt på..det borde man kanske göra!! Ha en bra helg & kramar Veronica.

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Men åh så fint med krusade band!
Läckra bilder!
Önskar dig en skön sönda kväll!
kram
nina